Vaikkakin nuo seinät on vinot ja niissä on isoja rakoja, mä olen päättänyt saada tuon talon valmiiksi. Laitoin olohuoneeseen lankkulattian bambutabletista. Tulihan siitä pikkasen kiero, mutta aattelin että nalleperhe varmaan uusii sen joskus tulevaisuudessa.

1359214.jpg

Seinään laitoin tuollaisen kivan pitsin, koska tosta rappusten yläpäästä olis tullu aika rujo ilman, siinä kun ois ollu näkyvissä kolmea eri tapettia! Nyt se on siistimpi, ja yhteneväinen. Portaissa käytin hyväkseni alkuperäisten rappusten runkoa. Poistin siitä kaiteet ja päällystin sen kankaalla:

1359218.jpg

On luonnossa parempi kuin kuvassa. Nuo kaiteet on tehty jostain vanhasta tabletista, mitä lie ollutkaan. Tuli mun silmääni mukava portaikko :)

Samalla kuvaa jo aikaisemmin valmistuneesta makuuhuoneesta. Tuolla näkyy ammotavat raot seinissä, mutta aattelin et peitän ne huonekaluilla, tai annan olla...

1359219.jpg

Lattiamateriaalina on muovitettu frotee, jonka maalasin akryyliväri-vesiseoksella. Tuli aika aidon näköstä kokolattiamattoa. Ikkuna puuttuu vielä, mutta laitan koko talon ikkunat mielellään samaan aikaan, kun tarttee keksiä ne lasitkin.