...vaikka tänne blogiin en kaikesta raportoi. Se on se hiivatin laiskuus, ottaa kuvia ja kirjotella. No, mutta, asiaan.

Tein meidän nojatuoliin päällisen jenga-langasta. se on neulottu ns. langankiertotyylillä. Hieno tuli, ja nyt se on jo reissussa rähjääntyny. Lapset ei tykänny mun ideasta, että tuolissa pitäis olla peitto, ja ne yrittää salaa aina hivuttaa sitä sohvan alle :D

Ja semmonenkin ihme pääs sattumaan, että virkkasin elämäni ensimmäisen pitsiliinan! Kovaa purkamista, ärräpäitä ja hermojen menetystä, mutta tuli siitä valmis kuitenkin.

Nukkekotiosastolla eletään edelleen hiljasesti. Pitäis ne seinät kasata, niin pääsis itse asiaan, eli huonekaluihin. On vaan rasittavaa alottaa jotain hommaa, kun tietää että lasten "tutka" käynnistyy ja silloin kun pitäis joku homma saada tehtyy kerralla loppuun niin on kakkaa housuissa/sohvalla/matolla tai "sisko nippas" tai "veikka löi". Ja jos ei mitään noista niin mies menee huussiin ja sit muksut itkee sen perään... Ah, tätä äidin arkea. Nyt on esikoinen ollu kipeenä, ja sen ehdoilla on menty pari päivää. Ja yötä. Mut sitä tää elämä joskus on.

Yritän parantaa tapani tän blogin päivitysten suhteen, ja ehkä enskerralla ois jo muutama kuvakin laittaa. Toivossa on hyvä elää...

Ja joku (Sannako se oli...) tuolla kommenteissa kysy ohjetta Yrjöön. Ihan omasta päästä se tuli, tai mistä lie, kun tehdessä vaan hahmottu miten se onnistuu. Kannattaa "jutella" langoille, niin kyllä ne kertoo miten homma toimii! (tässä kohtaa joku varmaan tilaa valkotakkisia meille, hulluhan ihmisen tarvii olla jos langat puhuu sille :D)